1999

Hensikten med serien er å gi en oppfriskning av de mest betydningsfulle hendelser og trekk i vår bygds spennende og fengslende historie, samt en presentasjon av kjente personer som har utrettet ting gjennom tidene av spesiell interesse for Eidsvoll. Møtene er tatt opp på video/DVD som oppbevares i kommunens sikkerhetshvelv, slik at ettertiden kan få glede av den informasjon som gis.

Møte nr.7
Tema: "Skolene i Eidsvoll gjennom tidene".
Dato:  Torsdag 25. mars kl 1830
Antall tilhørere: ca.60
Foredragsholder var skolesjef (R) i Eidsvoll Per Sæther.

Tema: "Mjøs trafikken - Kjøringa - Hovedbanen 1854".
Dato: Torsdag 2. september kl.18.30
Antall tilhørere: ca.80
Foredragsholdere var Arne Julsrud Berg, Leif Hebrand Eriksen og Håkon Gundersen.

Tema: "Musikken i Eidsvoll"
Dato: Torsdag 18 november kl.18.30
Antall tilhørere:
Foredragsholdere var lektor(R) Asbjørn Spigseth og journalist(R) Leif Hebrand Eriksen.
Videre medvirket Ivan Grue, Steinar Johnsrud og Kåre Sollihøgda fra Eidsvoll Orkesterforening.